CONTACT
Tel: 0268/258006, 0268/506604, Fax: 0268/258355, e-Mail: relatiipublice@primaria-ghimbav.ro

Petitii

Conform Ordonantei nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor , "prin petitie se intelege cererea, reclamatia, sesizarea sau propunerea formulata in scris ori prin posta electronica, pe care un cetatean sau o organizatie legal constituita o poate adresa autoritatilor si institutiilor publice centrale si locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor si ale celorlaltor organe centrale, companiilor si societatilor nationale, societatilor comerciale de interes judetean sau local, precum si regiilor autonome, denumite in continuare autoritati si institutii publice."

Petitiile anonime, petitiile in care datele de identificare a petitionarului nu sunt false si/sau nu pot duce la identificarea acestuia, nu vor fi luate in considerare si vor fi clasate, potrivit prezentei ordonante.

Va informam ca, petitiile dumneavostra sunt transmise departamentelor care sunt in masura sa va ofere un răspuns sau o solutie la problemele sesizate. Timpul de raspuns este de 30 de zile lucratoare si dupa caz, cu posibilitatea prelungirii acestuia in baza unei comunicari publice a motivului prelungirii sale.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a nu face publice petitiile care nu indeplinesc conditiile de corectitudine si seriozitate a informatiilor si comentariilor oferite. 


 Formular online - Adaugarea sugestie sau reclamatie

  

 

 Se executa lucrari de mentenanta. 

Acest formular este momentan indisponibil.

 

Pana la incheierea lucrarilor de mentenanta, sugestiile si reclamatiile dumneavostra, pot fi trimise la adresa de mai jos, sau le puteti depune personal la sediul Primariei Ghimbav (consultati pagina Contact a acestui site).

 

e-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

. .

Primaria Orasului Ghimbav